2014-07-06 13:44:17

Länkbyte #1

Gör mitt första länkbyte med denna blogg. Hon är jättegullig, så gå in och läs vetja. adressen är http://www.nattstad.se/fivesosnovell och här under är ett försmak på vad hon skriver

"Knack,Knack" lätt det från min sovrums dörr.Jag gäspade och blunda. Ännu en gång knackade det från min dörr, okej då jag går och öppnar! Jag slängde mina fötter över sängkanten och sträckte på mig. "Vern!? Hej!" Sa jag och kramade om min bästis! "Hej Rosie! Jag har saknat dig så mycket!" Sa Vern och kramade om mig hårdare. "Jag har också saknat dig jättemycket!" Sa jag och släppte taget om kramen.

"Tänk att du bor här nu! I Seaside!" Sa Vern uppspelt. "Jag kan inte bli gladare!" Sa jag och sucka glatt. "Men hur känns det? Jag menar du kommer hela vägen från USA och nu bor du här i Australien!" Frågade Vern. "Det känns bra! Visst jag kommer sakna USA men jag vet att det kommer bli lika bra här!" Sa jag och log. "Så vad har hänt här i Seaside medans jag har varit borta nu i ett år?" Frågade jag nyfiket. "Inte så värst mycket, allt är nästan som vanligt bara att McDonalds har öppnat här!" Vern och ryckte på axlarna lite. "Så vad ska vi göra idag då?" Frågade Vern och sucka. "Kan vi inte gå till stranden? Som våra gammal dagar?" Sa jag och log. "Bra ide! Tur att jag har bikini under då!" Sa Vern och blinka med ena ögat.