2014-06-30 16:59:31

Kapitel 2 ~ Calum?

Förra Delen:
"Idrott", sa han och vi alla 3 tjejer suckade.
"Inte idag! Jag ville inte! Jag ville inte spela fotboll", klaggade Meg. För hon har rätt, det är exakt vad vi gör första idrotten varje termin. Och även typ 4 till efter det, då lärarna inte har någon fantasi om vad vi ska göra. 
"Okej, men vi syns efter lektionen", sa Will och han och Josh gick iväg. Dom förståd kanska direkt att ingen av oss tjejer kommer vara med.
"Starbucks?", frågade Thea och i nickade.
_____________________________________________________________________________________________


 
Mobilen fortsätte att ringa, och jag tittade på den. Med en suck gav jag upptaget och la ner den i väskan igen.
"Han?", frågade Meg och jag nickade.
"Jag gjorde slut, men han fattar det inte", sa jag och himlade med ögonen. 
"Jobbigt. Ska vi be killarna om hjälp?", frågade Thea och jag tänkte efter. Det är nog en bra idé.
"Visst", sa jag och Thea tog upp sin mobil. Detta är egentligen en vanna, att killen inte kan släppa taget. Liksom, är det över så är det över! 
"Klart, tillbaka till skolan?", sa Meg och vi nickade. Sedan ställde vi oss ut, och började den 20 minuter långa promenarden tillbaka till skolan. När vi kom tillbaka, ser jag Will och Josh stå och prata med en kille. Killen nickar, och sedan kommer Josh och Will bort till oss.
"Klart, vi fick honom att radera ditt nummer", sa Will och ställde sig brevid Thea.
"Varför låter det som om ni är vampyrer, och kan få dom att glömma bort saker?", frågade Thea och vi bröt ut i skratt.
"Du har tittat för mycket på The Vampire Diaries", konstaterade jag och hon tittade på mig, som om jag har fel.
"Vad? Ian Somehalder är sjukt snygg", sa hon och Will tittade med stora ögon på henne.
"Men inte lika snygg som min pojkvän", sa hon snabbt, för att rädda sitvationen. Jag bara skrattade åt henne, och Will placerade en puss på hennes panna.
 
"Okej, så har du koll på vem som är nästa?", frågade Meg när vi satt och åt lunch. Idag är det typ ända dagen hela skolan faktiskt äter maten. 
"Måste jag ha en näst, planerad?", frågade jag och vi skrattade. 
"Du är Gabriella Walker, det har du alltid", sa Josh och dom andra nickade medhållande. 
"Nåja, jag får göra er besvikna. Det finns ingen som är intressan", sa jag och dom alla 4 visst mycket riktigt vad det betyder. Det är dom som får bestämma. 
"Det var länge sedan detta hände", sa Will och vi nickade. 
"Okej, vad sägs om mattenörden i parallelklassen?", frågade Thea och vi skakade på huvudet. 
"Och alla i fotbollslaget är klara. Du gör det svårt för oss. Och terminen är bara påbörjad", konstaterade Josh högt och vi nickade. Det är sant. Alla i fotbolls laget, var dejtade förra året. 
"Detta är sista året i skolan, sedan blir del lätt igen" påminde Meg om. Det hon menar är att när vi gått ut skolan, kan jag "dejta" folk utanför mycket lättare. Dock förstår jag inte riktigt den tanken. Men men. 
"Men matte laget är också klart?", frågade Will. 
"Det var sista därifrån som gjordes slut med idag", sa jag och dom nickade. Dom satt tysta ett tag, och jag och Thea tittar mot ingången. 
Då kommer 4 killar in. Dom "osynliga". Ja, ni vet väl vilka? Calum, Michael, Ashton och Luke. Jag kan säga att killarna ser bra ut, så hade dom inte varit i den gruppen som dom är i, skulle det vara lättare. 
"Men Calum Hood?", sa Thea och vi alla tittade på henne. Vad tänkte hon just nu?
____________________________________________________________
Sorry segt uppdaterande. Jag har skrivit på min 5SOS novell som jag har på Wattpad. 

2014-06-21 19:27:00

Sorry!

 
Jag har inte jättemycket insperation just nu, så det kan ta ett tag innan del 2 kommer. Men den är påbörjad ;)

2014-06-16 20:09:46

Kapitel 1 ~ First day of school

Mitt bruna hår var utsläppt, och min blommiga sommarklänning blåste i vinden. Idag var det andra dagen i skolan, för denna terminen. Eller första för mig. Jag försov mig igår, och orkade inte till skolan.
"Gabriella!", ropar Meg, och komemr mot mig.
"Hej", sa jag och kramade henne. Min Michael Kors väska hänger runt min arm, och jag försöker efter att ha kramat Meg, få upp min skåpnykel. Efter att jag fått tag i den, och lakt in alla mina saker i skåpet, stängde jag den och la skåpnykeln i fickan på klänningen. 
"Såå, har jag missat något?", frågade jag, medan jag och Meg gick tillsammans mot lektionssalen. 
 "Ehh, det gamla vanliga. Thea och Will är jobbiga med sitt kärande, jag och Josh irriterar oss på dom, därför behöver vi dig. Det är ingen ny elev än så länge. Ja, typ det", sa Meg och jag såg Thea och Will stå lite längre bort. 
"Gabriella!!", utbrister Thea och springer mot mig.
"Hur var Sverige?", frågade jag. Hon har varit i Sverige typ halva sommarlovet för att hälsa på min mamma och lillasyster. Hon, hennes pappa och lillebror bor här i Australien, medan hennes mamma och lillasyster bor i Sverige. Varför har jag inte helt koll på, för det är ett känsligt ämne. Fast Thea vet att jag finns.
"Jättebra, syrran har fått sina första betyg, och fått A i 3 ämnen. Det var typ det jag hörde varje dag", sa Thea och jag skrattade. Man ser på henne att hon saknat sin syster. 
"Din mamma då?", frågade Meg, och Thea blev direkt lite dyster. Det är något mellan hennes mamma och henne, men som sakt, hon vägrar säga vad.
"Bra tror jag", sa hon tyst och Will pussade henne på tiningen. Jag log mot henne och hon log tillbaka.
 
"Okej, vad är Y-50=X+3?", frågade våran mattelärare, och ska jag vara alvarligt, lyssnar jag inte. Varför ska man behöva kunna matte?
"Mr: Clifford? Kan du detta?", frågade våran mattelärare, en kille med grönt hår. Hade inte han blont i förra veckan jag såg honom i affären? Jaja, bryr jag mig? Nix. Mr: Clifford, eller Michael som han heter tillhör dom "opopulära", som ingen bryr sig om. Där ingår även Luke, Calum och Ashton. Micheal nickade, och sa ett svar som jag struntade i. Jag tittade på klockan som hänger över tavlan, och den visade 08:45. Enbart 5 minuter kvar på denna lektion. Jag tittade bak och såg Meg och Will diskutera något annat än matte, Josh och Thea satt tysta, och såg tråkade ut. Ashton och Luke antecknade ivvrigt. Vad finns det att anteckna på en matte lektion? Allvarligt!
"1 minut kvar", hör jag Meg säga, och jag tittade på klockan. Tillslut blev den 08:50 och alla elever stormade ur salen, innan våran mattelärare hann säga något. 
"Jag hatar matte", sa Josh och la in sin mattebok i skåpet.
"Du är inte ensam", sa jag och Thea i kör, och killarna började skratta. Visst, Josh och Will är mina bästa kill kompisar, och jag älskar dom men dom är för osäriösa och allmänt konstiga ibland. 
"Okej, vad ahr vi nu?", frågade Meg och Josh stack in sitt huvud i skåpet, för att kolla.
"Idrott", sa han och vi alla 3 tjejer suckade.
"Inte idag! Jag ville inte! Jag ville inte spela fotboll", klaggade Meg. För hon har rätt, det är exakt vad vi gör första idrotten varje termin. Och även typ 4 till efter det, då lärarna inte har någon fantasi om vad vi ska göra. 
"Okej, men vi syns efter lektionen", sa Will och han och Josh gick iväg. Dom förståd kanska direkt att ingen av oss tjejer kommer vara med.
"Starbucks?", frågade Thea och i nickade.
___________________________________________________________________________________________
Okej, första delen. Hoppas ni inte tycker den är för tråkig. Det är lite trökt i början, men snart kommer det troligen börja hända saker ;)